Ägg!

Polkafärger är Tobias favoritfärger just nu.

Farmor påminde om bildtagning när det bara var sekunder kvar innan uppätning. 🙂

Davids uppfattning om det här med att måla ägg bestod av att rita en skattkarta på ägget och sen tvätta av det i vattenbadet (det som var ämnat att doppa penseln i). Torka ägget. Tvätta det igen, torka av det. Tvätta det igen för säkerhets skull, torka det. Tvätta det – och hoppsan det gick visst att skala det här ägget!
Börja om med ett nytt ägg. Tvätta det, torka det, tvätta det, torka det, tvätta det, skala det lite i smyg nere i vattenbadet och smula sönder det i många äggstra mysiga vattensjuka äggdelar i vattenbadet. Sen blev han bara lite besviken när han blev abruten… 😀

Tobias målade ett ägg, blev missnöjd, fick det tvättat, började på nästa, blev missnöjd, började på ytterligare ett och bad sedan mamman måla klart ränderna… Måste få honom att sluta ställa så höga krav på sig själv!!!

2 svar till “Ägg!”

  1. Men så kul att måla ägg, det var länge sedan vi gjorde det kanske när Norah var liten…..