Söndagsvila?

Se där! Nu tittar de upp – tulpanlökarna jag fick av syrran en höst för rätt många år sedan och grävde ned i jorden runt stubben på baksidan i December samma år (skrapade undan snön!). 🙂 Det brukar bli 8-10 stora fina vita tulpaner.

Kommer aldrig riktigt ihåg vad den här blomman heter, varje år KÄMPAR den för sitt liv mot fukt, barnfötter, kattfötter, hårdhänta grästrimmers och missunnsamma gräsklippare. Varje år får den stora fina blad, ett par blommor och jag tycker den pryder sin plats. 🙂

Barnen fick cykla ute på vägen (lycka!). Morfarn SPRANG (!!!) när David slog dövörat till och cyklade ifrån både bror och morfar mot stora vägen… 😀 Allt slutade väl.

Morfarn och jag jobbade lite ute, plockade ned utebelysning och kapade ned julgran (ehh.. jo här räcker julen ändå in i påska..). Tömde lite fjolårskrukor och plockade upp lite löv och småpinnar. Pojkarna lekte så intensivt att de absolut inte ville komma in. Först halv åtta trodde de sig att komma in för kvällen. 😀 Det är så härligt med det här nya ljuset ute! :-)
S ”jobbade lite” inne. HIMLARS vilket golv vi fick!! Nu oroar han sig att nya möblemanget inte skall få plats… Men jag tror det blir jättebra. :-)