Sovrumsrush

Nya färgen ”vitlök” och gamla beigebruna färgen till höger.

Jahupp, vi sålde en garderob och hips vips håller vi på att renovera vårt sovrum.

Det var långt ifrån det rum som stod på tur att göras något åt. Alla våra rum är ytterst beboeliga, har varit sådana sedan vi flyttade in. Men efter fem år börjar det klia i förnyelsefingrarna och hallen fick sig ju en omgång i höstas. Sen tror jag vi hade tänkt göra något åt badrummen, eller Tobias rum.
Nu ville tante J ha en ny garderob som råkade vara av precis den färg och storlek som vi har och vi har länge önskat oss en som är lite högre och kanske har en annan färg (där gick våra åsikter isär, kan man lugnt påstå!).

Så när tante J och hennes T hade kommit så långt i sitt renoveringsprojekt ja då sparkade vi plötsligen igång detta. 😀 Ny garderob, plus en ny byrå leder till ny färg på väggarna. Ny färg på väggarna leder till ommålning av tak som naturligtvis är gulnat och lite fläckigt/skadat efter föregående ägare. När vi ändå håller på passar vi på att byta ut det knirkande, knakande laminatgolvet också.

Så kan det gå.

Det som startade allt. Plus ”Tonnes” vita skjutdörrar av glas med ett diffust trädgrensmönster uppe i vänstra hörnet.

2 svar till “Sovrumsrush”

  1. Det ser ju fint ut, men vilken tur att ni inte bor här….då vore det ständiga renoveringar på gång….