Nu…

Vi såg ”Dirty Dancing” på Chinateatern. 🙂

Föreställningen var jättebra, väldigt ”true to the original” tyckte jag. Men det var en musikal, vi satt lite högt upp (såg inte allt som försiggick på scen) och herregud så mycket bättre filmen är. 😀 Vi kom hem, skrudade om till mjukisar och slog på filmen. Skönt avslut på dagen och bra uppföljning på storyn.

Men det var jättehärligt att komma iväg på en sådan här utfärd med mor, syster och kompisar! 🙂

3 svar till “Nu…”

  1. På den första bilden är det som att ni är och ser ett gigantiskt ultraljud. Reportar all over världen hade väl kanske önskat så när Kronprinsessan gjorde sina…

  2. @ Birger: Jajjemän, förväntningarna var stora där! 🙂

    @ Minna: Ha ha ha 😀 Du har helt rätt, det ser precis ut som ett stort ultraljud! 😀 Men det var bakgrundsbelysningen (eller vad man skall definiera det som) innan de drog igång ”Dirty Dancing” på Chinateatern.