6 svar till “Nu”

 1. Ha ha 😀 Tell me about it…

  Och ja, att jag aldrig lär mig… *suck*

  Nu var det tydligen CITRONER jag skulle ha köpt. Tobias blev fly förbannad efter att gladeligen tagit för sig av den erbjudna och uppskurna apelsinen, skrek att jag var dum, att jag förlorade, att jag aldrig kommer att vinna och definitivt aldrig skulle få komma på hans kalas, viftade med knytnävarna och sprang ut ur köket.

  Man KUNDE ju tro att jag gjort något värre. Man kunde det.

  Tyvärr brast det för mig någonstans under denna episod och jag började skrika tillbaka. Det här var säkert i och för sig trehundrade utbrottet som bjudits under dagen.

  Att vara hemma med en pigg liten David, som inte alls är ”snäll” utan i själva verket otroligt retsam OCH dessutom har fastnat i gråt-och-gnäll läget när det gäller kommunikation och att vara hemma med en sjuk och ganska sliten storebror som har svårt med impulskontroll och ett humör som sju PMS’iga mammor är inte något jag unnarn någon.