Läkarbesök idag

Vi hastade iväg till vårdcentralen nu på morgonen, lärde oss inget på det utan fick en läkartid idag på eftermiddagen. Gårdagkvällen var rent bedrövlig för Tobias – han hade andnöd och hostade konstant hela kvällen sedan vi lade honom. David är rätt mycket piggare nu, på fel sida om ”febergränsen” men han har inte många febergrader. Tobias klockade in på 38.9 imorse och jag låg på 38. I går hade jag 39 och kände mig väl sådär rosig och energisk som man bara kan göra med den sortens temp.

Nyss hemkomna från vårdcentralen.

David har saknat sina böcker ett par svängar, lyckan var stor när jag hämtade ut dem från förskolan nu. De hade bestämt att han skulle få vara ”veckans barn” två veckor på raken eftersom han blev sjuk…

Vi åkte förbi och hämtade Davids böcker på förskolan.

Igår fick båda pojkarna bada, populärt som alltid.

Hostig badpojke.
Piggelin badpojke.

David lade pussel halva dagen igår, han har ett enormt tålamod och en förmåga att vrida och vända på bitarna till han får dem att passa ihop. Han ville bara lägga sitt ”tandläkarpussel” som han tycker är väldigt spännande med tanke på att han skall till tandläkaren snart och vi pratar en del om det. När S kom hem introducerade han ett pussel pojkarna fick i adventskalendern, avsevärt mycket svårare – men nog sjutton klarade han av det med! 🙂 (med lite hjälp förstås).

Med bitte lite hjälp sitter 40-bitar ihop! 🙂

2 svar till “Läkarbesök idag”

  1. Blir intressant att höra vad ni drabbats av, och få nån hjälp med att bryta rundgången… det är ju så länge ni varit sjuka nu, stackare….

  2. Vi fick ju inget besked, men så är det ju så gott som alltid när man inte är allvarligt sjuk. 🙂