39.4, 39.8, 39.9

Tobias, jag och David. Pigga gänget gör vad vi kan för att överleva. Tobias har hållit bäst fart, men nu ville han vila lite brevid sin far. David och jag har just sovit middag.

Dags för en dos febernedsättande!

Published with Blogger-droid v1.7.4

8 svar till “39.4, 39.8, 39.9”

 1. Hei jammen har dere høy feber…dere må gå til legen synes synd om dere …..klem

 2. @ Farmor & Birger: Ja nu måste jag ringa vården imorgon och kolla vad de vill att vi skall göra. Det känns RENT UT förj*kligt…

  David har haft hög feber i fem dagar nu, det är länge för en liten kille. Tobias och jag är ju bara inne på tredje dagen, men det känns ju inte rosigt någonstans just nu.
  Dessutom har David ”börjat om” med lite nya symptom, han hostar mycket mer nu.

 3. *kramar*, 1000 gånger *kramar*

  Jo, beställ en kollektiv tid och be dem kolla i alla fall så att ingen har lunginflammation. Man kan mycket väl misstänka influensa här också. Stackars, stackars er! :*

  I vilket fall fortsätt att lindra symtomen och få i er vätska. Håll pojkarna svala som ni gör då de kokar, men akta er för drag.

  Och så kommer vi dragande på fredag kväll. Uj-uj… :/

 4. @pappa, både mamma och jag har ju tack vare dig varsin. Skall vi ta en till syrran menar du? 🙂

 5. @ Birger: Nej enligt doktorn hjälper inte Bricanyl mot just krupphosta – då har man någon form av inflammation på luftrören som gör att de svullnar, det går inte bort sådär snabbt som annan svullnad gör. Jag passade på att fråga.

  Tydligen var det någon slags intensiv cortizonspray eller adrenalinspray administrerat av näraliggande akut som var det enda som kunde ha någon form av omedelbar effekt.

  Friskluft funkar ju tack och lov ganska bra.