"Glada gubbar"

Tobias har fyllt sin.
David har precis börjat.

Det går bättre med potträningen just nu. Efter ett snack med förskolan har det blivit mycket bättre (även om jag tror att det betyder mycket att Tobias favoritfröken är sjukskriven).
Först fick Tobias ett märke (en ”glad gubbe”) varje gång han gick på toa själv (och kalsongen var torr), utan att vi bad honom. Tobias har nu gått över till att få ett märke när han klarar en hel dag utan droppar i kallingen.

David har tjatat till sig (!) att få börja även han. Vi tänkte premiera att han skulle bajsa på potta/toa men han är mer intresserad av att kissa på pottan. 😀 Ikväll fick han till ett par timmar utan blöja och utan olyckor. Duktig kille! 🙂

2 svar till “"Glada gubbar"”

  1. Jamen det gör ju det, ibland känns det inte som om det gör det. Men när man får grafisk överblick som på de här listorna känns det bättre! 🙂