Old style afternoon

En tur till centrum, tydliga flash-backs från föräldralediga dagar…
Promenixande genom klädbutiker, klätter i bil-vagnarna (ovan), sushi till lunch (jag och David delade på åtta bitar, det funkar när man inte är vrålhungrig), lek i ”plaskdammen” (som fortfarande var trasig och David var blyg och ville inte leka med de andra barnen så det blev en kort visit…), mer klädbutikspromenerande, våldfynda en jacka, fika på Wayne’s och sen hämta Tobias på dagis.
Enda skillnaden mot föräldralediga dagar är att David går bredvid istället för att sitta i vagnen. Detta brukar innebära att det inte går att gå in i klädbutiker. Idag var han otroligt medgörlig inne i butikerna, han kollade på saker men höll sig intill mig hela tiden. Vi småpratade och hade otroligt mysigt. 🙂

2 svar till “Old style afternoon”

  1. 😀 Syrran – ser inte den där jackan ut som en av dina redan ägandes? Kanske en annan färg? *från-hon-som-är-SÅ-ombytlig-så*