Davids absoluta favoritprogram på TV just nu

Baby First TV Early Bloomers – lite läskig (ur mitt perspektiv) ”tv speciellt för bebisar”. David är så totalengagerad när han tittar på detta! Han pratar, pekar, leker titt-ut… Sitter inte passivt långa stunder utan det är totalengagemang från början till slut! Tempot är långsamt och upprepningarna många. Långt långt från Svampbob Fyrkant och Mario Brothers som Tobias allt oftare vill se…

Om han inte önskar sig ovanstående så står en specifik samling avsnitt av Pingu näst i tur på listan – vi har listat ut att det kan ha att göra med att i ett av avsnitten får Pingus morfar prickar och är sjuk… 🙂

Published with Blogger-droid v1.7.4

2 svar till “Davids absoluta favoritprogram på TV just nu”

  1. Han har varit piggare idag, jag har också varit piggare idag. 🙂 Ingen av oss har brutit samman i frossa och annat som tidigare dagar. Även om David behövde lägga sig en stund på förmiddagen, men det brukar han ju göra. 🙂