Mjukt och skönt


Tack syrran, för bästa morgonrocken i VÄRLDEN!

Vi kör hårt på den linjen idag, David och jag – mjukt och skönt. Nu lägger jag mig och sover jag med!

Published with Blogger-droid v1.7.4

5 svar till “Mjukt och skönt”

  1. Ja jösses, jag yrade mig genom natten med sisådär 40-graders feber så jag är inte heller i speciellt god form… X-)

  2. MEN DET VAR DET VÄRSTA!!! Och ingenting vet man… för allt i världen, krya på dig! vet du vad det är?

  3. Tack, det skall jag. 🙂 Tror det är influensan, men det är ju svårt att veta exakt. Feber och hosta, klassiska symptom. Blåsor i munnen har jag också i och för sig, det är väl inte helt normalt. Men det finns säkert någon rimlig anledning till det också. 😎

  4. Du får kolla webben för blåsorna, men låt så länge bli att pussa kidsen och mannen. Krya, krya, båda två och varsågod för morronrocken – jag har tittat litet förstrött efter liknande denna jul, men i år hade de inget som kom i närheten. 🙂

    *kramar*