Vattkoppsläget

Tobias har två prickar kvar som inte torkat upp, inga övriga sjukdomssymptom förutom en OHERRANS massa sårskorpor över precis hela kroppen. Otroligt snabbt förlopp, om detta är allt vill säga. Jag hoppas innerligt att det inte kommer en ”omgång två”…!

Han är helt suveränt duktig på att inte klia sig, till och med när vi tar på honom piper han upp och säger ”bara med platt hand!”… 😀 Jätteskönt att han fått med sig det, det vore bedrövligt om han inte klarade det nu när han har så mycket att klia på. Det är bara i blöjläget och kanske den fortfarande inte upptorkade blåsan vid handleden som det finns risk för lite irritation i läkningsprocessen.
Bara att också hoppas att alla prickar försvinner och lämnar honom lika mjuk och prickfri som innan! 🙂

2 svar till “Vattkoppsläget”

  1. Inte en prick så långt ögat kan nå på David, synd! Hade varit fiffigt att få det överstökat nu på en gång. 😎