Nyttårskveld


Lite piggare efter duschen men fortfarande ganska avslagen, vår lille ”flugsvamp” (han har själv kommit på att han ser ut som en flugsvamp, snarare än en prickigkorv som jag var inne på…). 🙂


David hjälper S med maten.


En GIGANTISK nyårskalkon avnjöts med Waldorfsallad (MUMS! Värt att notera att farmors Waldorf inte är som ”orginalreceptet”, i alla fall inte om man kollar svenska recept!), ungsrostade mandelpotatisar, sås och lingon.


David valde pepsimax den lille strebern, åt sedan en hel massa potatis med smör och en bitte liten bit kalkon.


Tobias valde svensk julmust (that’s my boy :-D) och i detta läget ville han verkligen ha Waldorfsallad men när det väl kom på tallriken var det inte rätt… 😀 Han åt nästan inget till middag, inte helt oväntat med tanke på att han är sjuk, brukar vara så då.

Published with Blogger-droid v1.7.4

3 svar till “Nyttårskveld”