Deeen elle deeen?


Pojkarna håller fred, ett par minuter åt gången. Just nu chockerande nog ihopträngda i samma korg utan protester! 😀
Published with Blogger-droid v1.7.4

3 svar till “Deeen elle deeen?”

 1. tycker du skall ta deen :), lite svårt att få fram bilderna, såg dom men inte tusan kommer jag ihåg nån. Ta en som känns skön och är lättskött
  Fantastiskt vilka glada filurer i korgen, vad hade dom fått…:)

 2. Å, myyysmattor! Men stor skall den vara – den skall liksom krypa in under soffan och omfamna den och eventuellt bord.

  Och så det snygga brickbordet. Det blir liksom bara en stor ljusbricka av det. Och det är ju viktigast med rumsbordet. Fast tekopparna då? Hmm… 🙂

 3. Ja STOR matta är målsättningen! Sen om den skall vara fyrkantig eller rund – jag lutar ju åt rund… Det faktum att S har gjort ett sådant enormt lappkast vad gäller mattor (från absolut aldrig till ”vi måste ha”!) gör att jag känner en viss brådska med beslutet (innan han ändrar sig…). 😀

  Den röda ligger bra till för mig, för den är exakt samma varma ton som vår gamla vägg… Men det kanske är helt fel att dra in den färgen igen? Fast vi har en himla massa matchande accessoirer till just den kulören… X-)

  S har bespetsat sig på en specifik matta på Mio, men han vet inte vilken färg eller kvalitet det kallas – bara att den kändes helt fantastisk när han kände på den. 🙂 Jag har en känsla av att just den mattan säkerligen rör sig i en helt annan prisklass än de jag tittade på idag…