Mysterium!

VEM tillverkar dessa fantastiska handskar??

Helt vattentäta. Lätta men fleecefodrade. Smidiga. Billiga.

Det står ”Magic Light” och ”WATERPROOF” på dem. Sen har de en jättefin lapp för namnmärkning och ett par andra symboler (”varning för barn”, ”parkering förbjuden”). Inget mer. Och inte får man en enda vettig träff om man googlar dem.

Jag köpte ett par var åt pojkarna på Ullared tidigare i år. Förra säsongen hade Tobias ett svart par som gick förlorade i dagissvängen, de köpte jag på Coop.

3 svar till “Mysterium!”

  1. Dom ser ju himla fina ut, hur verkar hållbarheten vara då? pris/livslängdförhållandet?…:)

  2. @ Camilla: Ja man kunde åtminstone köpa dem på Coop för två-tre år sedan, och nu i år på Ullared. Men jag tänkte spåra upp vem som tillverkar/distribuerar/återförsäljer dem och det visar sig vara helt omöjligt… 😎