7 svar till “Service!”

 1. Åh! Någon som tänkt till 🙂 Man tackar!
  Dagens T träff resulterade i att jag fick reda på att man inte får säga skitunge, fast att jag lovade att jag bara skojade med L. Fick även en full redogörelse om hur mycket blod som kommer från hakan när man slår sig och att man måste sy hakan på sjukhuset. Han nämnde även att han ibland blir ledsen när mamma och pappa lämnar honom på dagis. Allt detta och lite till på 5 min. Det gick undan kan jag lova 🙂

 2. Måste ta en tur förbi där och pumpa barnvagnarnas (ja, två) hjul. Inte för att vi använder vagnarna speciellt ofta nuförtiden men för att det är trevligt att ha luft i hjulen när vi väl ibland gör det… 🙂

  @ Camilla: Ha haa Herrejösses vad Tobias hinner babbla!

 3. Hej på dig
  Köpte du några strumpor från Strumpgalen? Jag har beställt ett helt gäng nu i julklapp till mig själv och ungarna.
  Hoppas allt är bra med dig
  Kram
  Bondmoran

 4. @ Bondmoran: Nej! Inte ännu, men nu fick jag lite ”ensamtid” vid datorn – skall passa på… 🙂