Världens duktigaste

Tobias glänste idag och det var med en (lätt förfärad) glädjetår i ögat jag fick bekräfta att det var samma Tobias som tränat tidigare. Mamman som frågade trodde att det kanske var lillebror som kommit. 😎

Han gjorde allt rätt, busade endast lite, till och med mindre än de andra. <3 <3 Nu lyssnar vi på levande skönsång på Stinsen medan vi delar en focaccia. 🙂

Published with Blogger-droid v1.7.4

2 svar till “Världens duktigaste”

  1. Ja helt otroligt duktig! Vilket utvecklingsryck där uppe på huvudkontoret!

    Eller så var det bara en lycklig slump…
    Men han ville ju åka på aikido, det sade han redan i onsdags. Helt oprovocerat. Så det var ingen press och på hans egna villkor. Allt klaffade. Och modershjärtat slappnade av bara ett litet, men väldigt väldigt behagligt grand. 🙂