Inte mitt rum

Jag tänkte åka hem och sova, men en snäll kollega lånade ut sitt rum att byta om i. Kan inte klaga på utsikten! 🙂

Hem ja… S och pojkarna har spenderat en stund borta från hemmet i eftermiddag. De fick ta en tur förbi närakuten och plocka ut en pärla ur Tobias öra! Allt gick bra men det var en gnutta blod på pärlan så Tobias får ta örondroppar ett par dagar framöver. Hå hå ja ja.
Nu äter de sushi och mår jättebra.

Nu skall jag skruda om och gå och sälla mig till den fortsatta tillställningen.

Published with Blogger-droid v1.7.4

2 svar till “Inte mitt rum”

  1. Ja kan du begripa! X-) Jag kände starka impulser att åka hem, men S hade allt under kontroll och Tobias verkade inte lida så illa av upplevelsen.
    Nu skall vi preventivt gnutta bakteriedödande droppar in i örat och hålla tummarna att det inte blir något skit av det.