Liten sko-review

Två par pensioneras. Första paret pensioneras till Röda Korset. Andra paret ned i lådan med skor som väntar på att Davids fötter skall bli stora nog.

Tuffa skor från Din Sko, strl 25, kostade kring 200 kr när det begav sig. Funkade bra för Tobias, har knappt hållit ihop för David. Det är framför allt kardborren i stängningsmekanismen som slutat fungera (håller ihop men med distans, så skon blir lite ”klumpig”). Inte speciellt uppbyggda inuti, men en ganska stadig sko i sig. Lätt mönstrad, tacksamt befriad från att bära med sig sand/grus in.

Andra paret, promenadsko i läder strl 27, från Vincent. Kostade strax under 600 kr när det begav sig, nu kostar de lite mindre. Ganska fint uppbyggd inuti, har hållit fint genom användandet. Inköpta i våras (tror jag?) och inte använda så hårt genom sommaren, vilket kan bidra till att de hållit så väl. Väl så liten i storleken. Tobias har klagat på att det gör ont i fötterna när han har dem på sig.

Bara att hoppas att Davids fötter är lagom stora när denna vintersäsong är över. 🙂

Published with Blogger-droid v1.7.4

3 svar till “Liten sko-review”

  1. Skor måste man ha, jo. Jag har bara lite dåligt samvete att David inte får nya skor på sina små mjuka fötter.
    Men å andra sidan är det inte förrän nu som Tobias börjar nöta skor så de David ärvt fram till nu har ju varit så gott som nya. 🙂