Barnens storlekar

Promptad av en plötslig insikt att julen närmar sig (och med tanke på närastående födelsedagar):

Tobias 11 månader

Tobias
Ben 104 cl –> växer nog in i 110 under vintern.
Tröjor 110 cl
Fötter 29
(väger ca 16 kg)
David

Ben 92 cl
Tröjor 92 cl
Fötter 26
(väger ca 13 kg)

David 11 månader
Detta kan ju snabbt ändras, men vi hoppas inte allt för mycket nu närmsta månaderna. Om två veckor skall vi till BVC för fyraårskontroll med Tobias, då får vi lite mer precisa siffror. 🙂
Och fatta, lilla fisungen David hade storlek 24 på fötterna för så lite som fem månader sedan, nu är det 26 som gäller! Han glider faktiskt fortfarande i ett par fodrade gummistövlar (hemmareserver) av storlek 24 om han måste, men jag skulle aldrig våga låta honom promenera längre sträckor än ut till bilen i dem.

2 svar till “Barnens storlekar”

  1. Jag tycker också det, men det kan vara så att jag hade en annan vinkel på kameran på den bilden? Jag ser att de verkar nå lika högt upp på maskinen dock så jag tror de var ganska lika. Enligt kurvorna var David lite längre och lite tyngre. 🙂