9 svar till “Åh åh”

 1. Jamen åh, ÅH! Mycket mycket bättre än jag förväntade mig! 😀 Så häftigt!
  De hade live-biosändningar av detta, så det var folk i hela landet som sjöng med!

  Sångerna är så fantastiskt fina och han har förjäkla bra röst han Peter. Sen var en sångerska vid namn Marianne Mörck med och hon var hela behållningen i mellansnack och duetter, vilken fantastiskt rolig kvinna! 😀

  Och filharmonikerna… åh ÅH!!! Jag tycker det är så häftigt att se (och höra förstås) dem spela! 🙂

 2. Ja, och bäst av allt var nog egentligen att den bara hände. Från en dag till en annan. Ingen plan, visste inte ens om det. Fick bara frågan och alla planeter var i linje så att det funkade och jag orkade. 🙂

  Mycket energiåterbäring där! 🙂

 3. Hur vore det med litet energiåterbäring i form av att vi skulle ge oss på en repris i december – du, jag och Norah på familjematinén på Globen Horse Show (lördagen). Vi klämmer litet kyr också, innan, lunchar och shoppar hästprylar. Men vi lämnar David hemma. 😉

  Vad säger du? 8)

 4. JAA! Fatta, kommer inte ens ihåg att jag var där med David som spädis… Jösses. Men Norah var väl inte med då?