Utsmyckning

Övriga konferensdeltagare minglar vidare. Jag ilar för att hinna x-bussen hem till mina gubbar.

Published with Blogger-droid v1.6.2

2 svar till “Utsmyckning”

  1. Den var ju för bra för att vara sann. XO)

    Jag undrar – vad konfererade ni om? Och jag förstår att minglet lämnade övrigt att önska och att gubbsen lockade så mycket mer! ;O)

  2. Ja alltså, jag hajade till när jag såg apan bakifrån, sen framifrån var ju en helt annan historia… 😎

    Konfererar imorgon också – SSI, Support Services Institute’s årliga hallaballoo.
    Har inte varit på den förut och jag tror baske mig jag missade detaljen där det stod att man skall ta med kollegorna för jag tror jag är den enda som inte har ’sällskap’ så att säga. Lite trist. Men jag spränger mig in då och då och tvångspratar med mina kollegor. 😎