Kaput

Jag kraschade igår, med risig kista och värkande axel och nacke. Idag får jag skjuts till jobbet och har en date med en naprapat i eftermiddag.
Med lite tur fixar magen sig av sig själv, David verkar mycket bättre tack och lov. 🙂

Published with Blogger-droid v1.5.8

4 svar till “Kaput”

 1. Men?! Krascha? Risig kista?

  Funkade naprapaten? Är ni magsjuka, eller är det något annat elände? Och David?

  Ni skall ju snart åka till Syden! Krya på er!

  *kramar*

 2. Ja inte är det vältajmat. David, mister bajskatastrof himself, har varit akut lös i magen sen i fredags/lördags. Men igår lugnade det ner sig och idag har det varit helt fint, han har börjat äta igen också – alltid ett bra tecken för våra ungar!

  Kraschade i soffan, somnade framför TV’n. Orkade inget annat, hade varit riktigt magknipig hela eftermiddagen.

  Naprapaten funkade jättebra, jag fick ganska barska förhållningsregler om att inte bära barn eller sitta illa vid jobbet. En tredagarskur med alvedon/antiinflammatoriskt och ispack mellan skulderbladen samt en specialövning tre gånger om dagen var ordinationen.
  En ihopklämd disk var orsaken.

 3. En ihopklämd disk?!! Men var nu rädd om ryggen!
  Hamna inte i diskbråcksträsket, med operation eller inte, operation eller inte och så operation och nej, det blev inte riktigt bra i alla fall och ont en massa år.

  *kramar*

  Vi trycker förstås i oss Dukoral och hoppas att den skall ta smällen om vi får i oss baciller i Syden… Och ja, barnen också. :O)

 4. Ducoral kanske vi borde dricka också, men vi har säkert missat tåget?

  Diskproblem är ju ingen lek börjar jag inse. Måste verkligen försöka göra alla övningar och tänka på vad jag gör med nacke/axlar framöver. Hurrvens…