Kväll

Bara en väska är uppackad, men det kan jag leva med.
Det är 24 grader varmt ute och 27 på bottenvåningen. Då är det gissningsvis 30 grader på övervåningen. S lyckades trots temperaturen få David att somna (jag misslyckades). Tobias somnade i soffan med en skål popcorn medan jag försökte lägga David och S pratade i telefon. Men nyss protesterade han bara milt mot att bli lagd i sin egen säng. Skönt.

Vi glömde Tobias kudde hos moster och morbror i Luleå HIMMEL SÅ TOKIGT. Han har både gråtit för och pratat om denna kudde, var inte alls nöjd med alternativet (en pytteliten bebiskudde). Så vi är glada att morbror G pendlar hit på veckorna! 😀

Så snart tremillionersjuhundratusen leksaker och smågrejer är ihopplockade från golven och utomhus skall vi vuxna sätta oss och vegetera framför våra datorer.