Internetförbud?


Jag funderar på att belägga mig själv med surf-förbud. Mina tårar har precis torkat och nu sitter jag med droppande näsa efter att ha råkat surfa från sida-till-sida-till-sida-till den här sidan
Usch. Jag blir så förtvivlat ledsen över att läsa om föräldrar och barn som drabbas av sjukdomar och elände, det känns ibland som om internet är minerat med sådana historier och dokumenterade livsöden som mitt mammahjärta helt enkelt inte klarar av. *tårar*

6 svar till “Internetförbud?”

  1. Ja herregud, vilket livsöde och så fint skrivet…medan du satt och läste framför datorn så låg jag och läste Furius Gulf av George Benford, bra don också….

  2. Någon dag efter jag läst bloggen, öppnade sig den där avgrunden igen. Jag såg några levande, livliga kvinnor i barnafödande ålder och tänkte på Anna och så helvetes fort och oväntat livet kan ta en oväntad riktning. Och ibland tar det slut. För. Fort.