Sparkcykel


Tobias har alltså pratat om denna ”blåva parkcykel” sen innan jul och vi hade bestämt att han nog var för liten för sparkcykel detta år. Men farmor bad snällt och vi tänkte att i värsta fall får den väl ligga ett år till han lär sig.

Men alla våra farhågor kom på skam! Tobias visade sig vara en naturbegåvning (eller så är det bara vi som inte fattat vad man kan göra när man är två och ett halvt…). 😀 Strålande som en sol tog det honom bara ett par minuter att lista ut hur man skulle få fart på den och sen bar det iväg! Trillar med jämna mellanrum men är helt orädd och oväntat säker på foten.

Det blev en otroligt varm och skön torsdagskväll, med en lycklig liten gosse som inte alls ville rulla hemåt när det var tid för kvällsmat. 🙂 Bildresultatet nedan, några filmer uppladdade på Youtube.


David och jag fick en promenad

Sparkcykeln är inte riktigt terränggående, eller?

Det fanns lite spring kvar i benen, bara måste springa upp backen
(se den lilla pricken längst upp längs vägen)