Första orden!


Nu har David klämt ur sig både ”pappa” och ”mamma” och mest charmigt av allt ”hej hej!”. 😀 Det har smugit sig på, vi har inte noterat exakt vilken dag det var men i lördags morse försökte han väcka oss, han satt upp i sängen mellan oss och först sade han pappa-pappa ett par gånger, sen mamma-mamma. Svårt att sova vidare då! 😀

I lördags hälsade han även på S med ett glatt ”heej!” under dagen och ikväll kom han krypande mot rummet där jag höll på att sätta på pysj på Tobias och när han var precis bakom dörren sade han ”hej hej!”. HUR gulligt som helst! :-)))

2 svar till “Första orden!”

  1. Men vicken kille! Han brås på Norah alltså. Hon sade några ord väldigt tidigt, mamma och pappa redan från typ nio månader och innan året kisse och något till ord. Tror hon härmade några djurläten också. Eller så var det senare. :O)

  2. Jamen! Jo han är tidig, men Torbelorbe var mer kommunikativ, tidigare, om man tittar på filmerna från när det begav sig. Inte kanske med faktiska ord dock (kommer inte ihåg!).