Är det inte det ena…

Är det inte det ena så är det det andra. Bokstavligen. ”Number two” i detta fall. En EVIGHET tog den min i fantasi harmoniska och glada våffellunchen. David hann med tre bajsar, Tobias två. Mellan varje byte måste Davids mat värmas på och Tobias återigen påminnas om vad det var vi höll på med egentligen (äta). Tobias sjöng och pratade på, så humöret var det inget fel på. Men i slutänden drack han bara två klunkar juice och åt en fjärdedels macka (rester från frukosten).
David den kraken, tappar aptiten helt medan han sitter och klämmer, begripligt nog. Fick omstartas i ät-mode efter varje byte.

Nu skall vi gå ut och leka. David sover förhoppningsvis lite eftermiddagslur också.

PS. Nu sitter Tobias och läser saga för David ”där är en lastbil, där är en motorcykel, där är en luftballong, där är en traktor, nu är slut på sagan!”. David skrattar förtjust och bilderboken läses högt om och om igen.