Öroninflammation


Jäpp.

Mer på ena örat än det andra. Inget penicillin utskrivet, läkaren ville att vi skulle behandla med omväxlande Ipren och Alvedon samt rikligt med nässpray och förstås upphöjd huvudände på sängen. Läkaren ringer oss i morgon bitti för att kolla hur natten varit. Om symptomen inte avtagit skriver de ut penicillin av någon sort.

Nu är det lunch. S har ordnat mat som en champion. David sover, Tobias är trött så vi skall äta raskt och sedan anta kollektivt middagsviloläge.

2 svar till “Öroninflammation”

  1. Hoppas han är bättre nu? Och tack igen, TACK, till S som lagade all mat hela helgen lång. Jag har fått oräkneliga matlådor och ikväll gav jag mat till mormor, Harry, farmor, farfar, barnen och mig själv av rester. Och får ändå en dryg matlåda med till mig själv imorgon. :O)

    Ovärderligt! Jag kan aldrig gottgöra S för detta!

  2. Lite bättre är han nog, vi fortsätter intensivbehandlingen med febernedsättande/antiinflammatoriskt så får vi se.

    S var så orolig att ni inte skulle tycka om ”shepherd’s pie’n” vi lämnade efter oss, så jag antar att den gick att äta? (jag har inga tvivel).
    SKÖNT att vi kunde bidra med något också, inte bara komma och belasta!!!
    *kramar*