En sida till

Precis en sida till hann jag innan David vaknade. Tobias är mycket intresserad och busade ganska intensivt inne i soffan med mig (vi satt på varsin ände av den ihoprullade madrassen), men tröttnade efter ett tag och krävde ”opp-å-hoppa” (dvs Playhouse Disney). 🙂

Vi intog lite ”Händige Manny” medan David åt och lagom till det var dags för middag för oss med tänder kom S hem. Varje gång detta sker går mitt hjärta ut till storasyster, jag känner med dig! Jag önskar att ni kunde vara här hos oss, hela tiden!!!

2 svar till “En sida till”

  1. Vi har fullt upp på varsitt håll. På alldeles för långt håll.

    Jag önskar också, så mycket, att vi kunde få vara hos varandra – allra helst varenda dag.

    För stöd, avlastning, skratt, utbyte, liv, lek, bråk, uveckling, stimulans, liv, liv – vi saknas varandra!