Hemma


Nu sover vi försenad middagslur alla tre. Det har sannerligen varit en innerlig och intensiv helg. Tobias har lärt sig otroligt mycket, lekt än mer och slagits lite mindre (skönt!). I morse vid 05:30 när det var dags att åka var det inte lätt att få liv i Tobias, han somnade dessutom i bilen på väg hem från Arlanda. David har varit mer harmonisk än någonsin förr denna helg (eller så var det bara för att han hade så många barnvakter?) och har dessutom fått en mildare ögoninflammation. Jag har hunnit träffa syster med familj, far (moffa, mycket prat om honom just nu! :-)), mamma och Haddy (som fyllde år i veckan!), farbror och faster (som hade med fina presenter till alla barnen), Busi och Max med föräldrar var också på blixtvisit (Max är jämnårig med Tobias, men otroligt mycket längre!). En massa kanelbullar har ätits, kanelbullens dag till ära. 🙂 Så hann syrran och jag otroligt nog en sväng på stan också! Jag fick tag på ett par finfina presenter till Tobias på tvåårsdagen om ett par veckor. 🙂 Men nu skall jag passa på att stänga ögonen en halvtimme innan det är dags att väcka Tobias.