Kompis


Tobias skaffade sig en alldelens egen lekkompis i söndags. 😀 Det var OTROLIGT gulligt! Han hittade en mask som han sen vägrade släppa. Han fattade att det var något som levde och var väldigt försiktig med den. Han bar omkring på den och tittade fascinerat på hur den rörde sig. Till sist lade han den försiktigt mitt på ratten (på tutan) på sin lilla bil och tog den med på tur. Han tappade till sist bort den och vi _antar_ att den helt enkelt rullade ihop sig och rymde till den relativa säkerheten i jordhögarna på gården. 😀

2 svar till “Kompis”

  1. Jamen visst är det gulligt! Ruben har inte haft någon sådan episod, men Norah hade sommaren för två år sedan en maskkompis. :O) Hon gjorde precis som Tobias – bar omkring den jättelänge och jag minns särskilt tydligt att den fick gunga. :O) Vi höll på med jordgubbslandet, så hon hittade m å n g a maskar. Jag fick be henne att släppa aktuell mask då och då, så att inte det stackars livet skulle torka ihop helt och hållet. :O)

  2. Jamen, jag minns det nu när du säger det, episoden med Norah och masken. 😀

    Tobias drog lite i den han hittade, till S förklarade att så gör man inte, då nöjde han sig med att hålla i den och myyysa lite med den. 😀