Innedag

Tobias har koll på hur nyaste kylskåpsmagneten fungerar

Vi är fortfarande i pyjamas, lunchen skall strax ätas och sen skall vi kollektivt sova middag.
Morfar åkte hem sent igår kväll. S åkte till Alingsås i tjänsten tidigt tidigt i morse. Vi måste nog gå ut och få lite spring i benen för att det alls skall gå att somna ikväll… (med vi menar jag förstås Tobias). 🙂 Vi är hostiga som kollektiv, till och med David hostar nu. 🙁 Tobias har varit otroligt snäll även om han just nu är lite för hungrig för att hålla hatten på.
Nu lunch!

David tar en lur på köksgolvet

2 svar till “Innedag”

  1. Så fin byxa David har på sig!

    Låter litet motsägelsefullt att ni skall gå och sova middag allihopa och sedan ha svårigheter med att få Tobias att somna. XO) :O)

  2. Tack, jo visst är den fin! 🙂

    Men det ÄR svårare att få honom att somna om han har mycket spring i benen. Att _inte_ sova middag och _inte_ vara ute åtminstone en liten stund – ja då har man bäddat för världskrig på eftermiddag/kväll! 😮 Ett svårartat val.
    Men kombon utespring och middagslur funkar alltid. 🙂