Dopp-salmer

(Bild från St:Görans församlings hemsida)

David fick ett brev idag, från vår församling. Det innehöll ett hjärtligt välkommen och inbjudan att hålla dop samt ett texthäfte med vidhängande hembränd CD-skiva. Nu tänker vi ju inte döpa David heller, hedningar och latmaskar (ångestframkallad latmask??) och det fria valets anhängare som vi är. Men det var otroligt roligt att få en lokalt producerad CD-skiva med en samling musikstycken framförda av fyra-fem körer från Väsby. 🙂 Vi fnissade dock lite när vi läste helt fel på CD-skivan, stod det verkligen dopp-salmer? Nej det gjorde det ju inte, men det var vad både min och S hjärna läste i alla fall…

En tår smög sig dessutom fram när jag lyssnade på ”Sov du lilla, psalm 832” (ur ”Psalmer i 90-talet) framförd av Hammarbykören. Oh så fint. Och oh, jag tror att ett par graviditetshormoner dröjt sig kvar. Jag är visst fortfarande lite gråtmild! 🙂 På söndag skall vi på Matildas lillebror Wilhelms dop, spelar de den psalmen då kan det hända att det blir ytterligare en tår… 😀