Tavegyl


Sedan igår morse har vi inte gett David någon Tavegyl. Detta efter samråd med Barnläkarmottagningen. Sköterskan Birgitta gav oss det dystra beskedet att Davids prickar fått en ”prio 3” klassificering vilket innebär att tidigaste datum för läkarundersökning infaller om tre månader. :-[ Jag protesterade lite och undrade om vi inte kunde få sluta med Tavegylen innan dess och då kom vi fram till att vi kunde sluta med den på en gång medan jag fortsätter med den mjölkfria dieten. Så snart vi ser en förändring (prickar eller inga prickar) skall vi kontakta dem igen och berätta så kan vi bestämma om vi skall gå vidare och kanske prova introducera lite mjölk i min diet alternativt komma in för att göra ett pricktest.

Och kors i taket – David har inte blivit prickig ännu! 🙂
Han har inte ”fläckfri” hud i ansiktet/på huvudet, men det är inte samma ilskna röda bölder och flammiga fläckar som när det blossade upp den där måndagen så vi fortsätter utan Tavegyl och hoppas att det han har nu rör sig om normal torr hy och hormonprickar. 🙂