Hälsoläget

Davids hälsoläge är stabilt och han äter och sover som han skall. Han är inte speciellt prickig, men de två dagar jag glömt att ge Tavegyl har han definitivt blivit både rödflammig/prickig och irriterad. Jag är fortsatt på mjölkfri diet. Barläkarmottagningen har mottagit remissen om att utreda vad David eventuellt reagerar på men de har inga läkare tillgängliga. :-[
Vi har pratat med dem och de diskuterade sig fram till att David inte är för liten för att ”gå på Tavegyl”, men att vi skall kallas in för vidare utredning så snart som möjligt. Mest troligt kommer de att göra ett sk pricktest av de mest troliga suspekterna (födoämnen, pollen, damm/kvalster, pälsdjur etc).
BVC ringde och bad oss ligga på och ringa Barnläkarmottagningen för att se till att vi får en tid så snart som möjligt. Det känns bra att hon bryr sig om oss och Davids väl och ve! 🙂