Gardiner minsann

Nu hänger det färgglada glada ko-gardiner på nyfastborrade gardinstänger i Tobias rum och tjocka krämvita gardiner på plats i vårt sovrum. Efter lagom mycket gräl och diskussioner fick vi plötsligen till just den där sysslan. 🙂 Skall posta lite bilder av resultatet senare.

Vi har haft en otroligt skön dag hemma. Jag fick sovmorgon, både välbehövd och skön. Men jag undrar om jag inte får lov att låta bli det där med sovmorgnar i fortsättningen för jag blev mer grälsjuk än kärleksfull av den extra vilan… 8-]

Tobias och S byggde lego i solen på altanen medan jag sov och sen gick de på tur i skogen och plockade en sälggren att göra visselpipor av. Tobias var mer intresserad av pinnen än av det faktiska slutresultatet, men han fick till ett par tut när han provblåste en av visselpiporna. 🙂

David har haft lite magknip nu i eftermiddag, bara mammas eller pappas famn har accepterats som viloplats. Men vid 18-tiden fick han ur sig en kraftfull prutt och fyllde en blöja varpå han somnade och har sovit med ett avbrott för mat sedan dess. Nu ligger han och sover i vår säng och Tobias sover i sin säng. Tobias åt fil och flingor med hela kroppen och hela stolen och golvet till kvällsmat så han fick avsluta sin dag med en snabb dusch och ett pyjamasbyte. 😀 Han har lekt med vattenhinkarna hela eftermiddagen, på slutet hann han bli så pass kall att han hade en härlig (…) blåbärston på läpparna. Så det blev mycket vatten på honom idag.

Imorgon skall vi på huppegupp till familjerättsbyrån för att skriva på faderskapsintyget för David och eventuellt sedan försöka ta oss till BVC (som vi aldrig fick till i måndags). Före detta tänkte vi lyxa till det med ett besök på ett näraliggande hotells frukostbuffé. Kanske kommer vi att lyckas denna gång? Förra gången vi försökte äta hotellfrukost hade både S och Tobias fruktansvärd magsjuka… X-)