Hemmasöndag

Söndag? Jag håller på att tappa kollen på vilken veckodag det är! Det är rätt skönt måste jag erkänna… 😀

Regnet torkade snabbt upp

Idag har vi varit hemma hela dagen, vi har gjort en del nytta men mest lekt och latat oss. Det kom en regnskur precis när Tobias sov middag så vi vuxna och David fick en ypperlig anledning att gå in och svalka av oss i soffan framför TV’n en stund. 🙂 När Tobias vaknade dukade vi mellanmål på altanen under parasollen, det regnade fortfarande lite men det var så varmt och skönt att det var synd att missa chansen att sitta ute! 🙂 Tobias gillade läget, grymt bra av morsan och farsan att fatta att man måste få vara ute och leka när det finns så mycket ”watteh” överallt… 😀
Tobias fick för övrigt leka med vatten i hink idag igen. Himmel så han sysslar, han kan verkligen hälla och plaska hur länge som helst med bara lite vatten… 🙂


På kvällen badade vi båda pojkarna. Det var Davids allra första bad, vi borde förmodligen skämmas som inte badat honom tidigare. Men det är inte förrän precis nu som jag börjat tycka att han luktar ”varm bebis” (istället för bara ”bebis”)… Det har varit så himla varmt och han svettas ganska ymnigt när han äter så det var helt klart dags för ett bad. Tobias blev ganska upprörd till en början när han först inte fick kliva i baljan och sen när han insåg att det var David som skulle använda den där koola blå insatsen i baljan. Men det gick över fort och han övergav duschen för att hjälpa till att bada lillebror. Tobias klappade på Davids huvud, öste vatten på honom (stänkte vatten också) och visade sina badleksaker till honom. 🙂

Första badet

Säkrast att storebror fick sitta i baljan en stund han med!

När så båda pojkarna fått kvällsmat (David ammades förstås) var det lätt att lägga dem och nu har båda två sovit sen halv nio. S spelar spel och jag sitter här och undrar varför jag inte gör samma sak när vi nu haft en sådan lugn kväll? 😀 Imorgon måste vi ut på tur, städfirman kommer och skall städa och putsa våra fönster. Vi passar på att åka till BVC men sen är det upp till fantasin att avgöra var vi hamnar! 🙂

Go och glad