Villekulla idag


Måndagar är Villekulla-dag. Då samlas alla dagmammorna i grupplokalen och alla barnen leker tillsammans (de äldre barnen gör mer organiserade aktiviteter tillsammans).

Det gick bra att lämna honom och när S kom för att hämta kom han gående från rummet helt längst in. Dagmamman som jobbade då (fö vikarien Seija) undrade om han alltid går så mycket som nu och ja det gör han ju, nu! 😀 Hon undrade också om han var en ”klättrare” för han hade ägnat sig mycket åt det under dagen och klättrat upp på sofforna flera gånger ”men han klättrar ju ner också” så det var ju inte så farligt ”han blir en tuffing den här” hade hon summerat det hela… 😀

Vi vet inte hur mycket han har sovit idag. När de kom hem var Tobias grinig och hungrig så S fick skynda på hela kvällsförloppet och när han droppade Tobias i säng somnade gossen lugnt och stilla med ”lilla teddybjörnen” (nya favoriten) i handen.