Leksakssortering

Första strykningen

S fick ett inspirerat ryck och började måla under trappan för att göra Tobias ”lekhörna” lite ljusare och roligare. Vitt i ”taket” och multikolorerat under trappstegen. Första ströket sitter på och på tisdag skall vi åka och skaffa rätt blåfärg (den vi fick med hem var alldelens för menlöst baby-blå) sen kommer andra ströket på. Därefter planerar S att bygga en liten bokhylla på väggen mot vardagsrummet, där vi får plats med ett par plastbackar, böcker och lösa delar. Hyllan skall målas i matchande glada förger.


När målandet påbörjades åkte Tobias alla grejer ut i vardagsrummet och jag passade på att sortera ut ”bebisgrejer” och har diskat och tvättat alla leksaker vi gemensamt konstaterat att Tobias inte längre intresserar sig för. Nu får han leka med ett något bantat bestånd till trappan är färdig, sen skall vi göra ytterligare en utrensning med leksaker som skall få ”vila” lite.
Vi har en hel låda i förrådet med leksaker som passar bättre för hans nuvarande ålder samt en del som han inte sett på över ett halvår så de blir som nya. 🙂

Sen behöver han ju egentligen inte mer än ett paket nudlar…