Kusininspirerat bus


I fredags kväll gjorde Tobias något som förvånade både S och mig. Vi satt alla tre under trappan och lekte (ja ja) när Tobias plötsligt resolut högg tag i den stora mjuka isbjörnen och släpade den bort till mig (över sin far) och lade den intill den stora mjuka krokodilen som redan låg där.

Sen klättrade han upp i den lilla fotöljen (mini-poängen), hasade fram och satte sig på kanten för att sekunden senare kasta sig med huvudet före ner i den mjuka högen av isbjörn, krokodil och mamma…! 😀

Hur kul som helst! Vilt skrattande tog han sig upp, klättrade upp i fotöljen och kastade sig ut igen. Och igen.

Detta är helt klart något han måste ha lärt sig av sina kusiner i Luleå! Flera gånger under julsemestern gjorde de samma sak, fast med stora barns teknik – det vill säga ett helt BERG av mjuka saker och kuddar intill en säng och sen hoppade de medelst glada tjut rakt ned i detta mjuka.
Tobias satt förstås och tittade på när detta företogs och det är tydligt att han måste ha noterat alla detaljer! 😀