Denna graviditet!

Alltså. Jag har ju läst att ingen graviditet är den andra lik. Men MÅSTE det verkligen vara så att den ena graviditeten måste vara diametralt motsatt den andra???

Nu har jag haft ungefär fem uppblossade munsårsattacker. Jag har fått en hemorrojd (aldrig NÅGONSIN varit med om något så eländigt!). Jag är trög i magen. Jag har fått exem på armar, ansikte och hals. Håret är sprödtorrt och risigt. Jag har ont i ryggen. Jag har mått mer eller mindre illa i flera månader och jag är TRÖTT trött trött.
Precis tvärtemot hur det var med Tobias!

Där var jag starkare än någonsin, bättre hy och hår än NÅGONSIN och jag hade mindre ont i ryggen än någonsin förr i livet.

De säger att det kanske kan vända i andra trimestern. Det bör raska på att börja vända då, eftersom jag enligt schemat skall vara på gång in i den nu…