Gådatum

Vi tänkte säga den 22 december som det datum då Tobias började gå. Men sen blev han förkyld och slutade helt försöka.
Igår satte han däremot igång att öva stenhårt på att gå igen! 🙂

Lilleman tultade med höjda armar och benen brett isär från den ena möbeln till den andra, mellan förälder och möbel och rakt ut på golvet till någon punkt där han bestämde att det var säkrare/snabbare att krypa igen. 🙂
Kanske kan vi säga 9 januari som gådatum?

Nej jag vill vänta och se om det kommer mer! 🙂

Idag skall vi bedriva tiden med så kostnadsfria aktiviteter som möjligt, kanske tar vi en tur till Stinsens köpcentrum och tittar på glasögon åt mig. Där kan Tobias leka med andra barn i den lilla ”lekhörnan” utanför det officiella leklandet. Det är väligt grått och tre grader varmt idag, något som inte är regn eller snö faller genom luften så det känns bättre att hålla sig inomhus idag!