Orolig natt


Jag har just kommit hem från avslutningsmiddag med mitt team (får inte kalla det julbord eftersom vi är i besparingstider, men eftersom mitt team blivit besparad på två av sina medlemmar och jag dessutom bara fått ynkliga 300 spänn till presenter lade jag fram ett förslag att få bjuda hela teamet på julmiddag för 300kr/kuvert istället och fick det godkänt = klok chef).

Tobias har varit ganska förkyld idag, har inte varit så aktiv utan velat sitta i sin pappas famn mest hela dagen. Ett par gånger har han övat på att gå dock. Enligt S ”exprimenterar” han mycket mer nu, han släpper kanter och tar ett par försiktiga steg och sätter sig inte handlöst på golvet utan mer planerat/långsamt. Det är jättekul att se! 🙂

Igår var en förskräckligt dålig natt. Han var snuvig och vaknade flera gånger av att näsan torkat ihop helt, vi fick inte somna helt förrän närmare 05. Vi preppade med nezeril till slut, men det verkade inte hjälpa. Även ikväll har han varit väldigt orolig säger S. Han har vaknat flera gånger men nu verkar det mer som om han är dålig i magen än snuvig, eftersom näsan är hyffsat klar och öppen.

Hoppas han får sova! Och vi. Det kommer inte att dröja många minuter innan jag gör ett första försök i alla fall!

5 svar till “Orolig natt”

  1. Men koksalt då, för att lösa upp den där sega snuvan? Å, jobbigt, jobbigt, med krassliga små barn… :O/ :O)

  2. Åh jo, koksalt först, ett par omgångar. Sen gav vi upp och sprejade i nezeril (fr 7 mån). Ja fatta, det känns just nu som om han inte varit frisk sen i september. Men det är ju inte sant, det vet jag ju, det bara känns så!

  3. Å, gud, snacka om det… Vår maratonsjuka började lördagen den 8/11 (G var på jakt då). Kanske har den härjat klart nu, då G slutligen håller på att hämta sig från samma magåkomma som både Ruben och farmor fick medan vi var borta… :O/

  4. Oj oj oj… oläckert med magsjuka. Det verkar härja här nu, flera VAB’ar med magsjuka barn just nu. Usch! Hoppas ni kryar på er!! *kram*

  5. G fick, som jag sade till honom igårkväll, en ”passive aggressive” magsjuka – magen stannar och blir som en sten och så mådde han illa och hade ont i magen, men inget mer. Ja, ingen matlust förstås. Ruben, han kräktes ju i alla fall, en gång per dag i 3-4 dgr. Och så hade han dålig matlust i någon vecka. :O)