Pussar och middagsvila


Ikväll gick det något lugnare till vid läggningen, åtminstone *ta i trä* såhär långt har Tobias sovit stilla i sin säng sedan jag lade honom.

Han är inne i en riktigt fantastisk pussperiod. Han delar frikostigt ut puss efter puss om man bara råkar ha munnen på rätt plats när han är på gång. 😀 Han har också börjat ”pussas” på riktigt nu, han håller ihop läpparna lite och det är nästan så han trutar lite med munnen också. Det är inte det där vidöppna gapet han erbjöd förut när man bad om en puss. 😀

Vi håller på att testa med en sovstund per dag just nu. Det går si och så eftersom gossen är lite förkyld är han lite extra trött, så S fick lägga honom en kort stund på sena eftermiddagen idag. Men det kan fungera, om man bara kan sysselsätta honom fram till lunch så äter han, knoppar in och sover en längre sammanhängande sömn istället för de 20-30 minuter han annars sover på för- och eftermiddagen. Vi får se hur det går när han blir lite friskare.

S har fått namnet på vår dagmamma också, vi skall prata med henne och försöka åka och hälsa på en gång innan jul. I januari blir det inskolning!!! 😮 🙂