Farfar på besök!

Provar mormors mjuka stickade nisseluva (mycket populär!)

I helgen har vi farfar med särbo på besök. Vi skall passa på att gå på julmarknad runtom stan, det är otroligt synd att vi inte fick ha kvar den juliga fina vita snön vi hade i början av veckan!! 🙂
Fast, å andra sidan rullar man barnvagnen så mycket lättare på asfalt… X-)

I morgon inleder vi dagen med babysim, vi får se om Tobias kommer ihåg hur man gör! Det är så många veckor sedan sist (före vårt Lulebesök i början av november).

Lampe!

Det är ordet ”lampe” (norska för ”lampa”) som gäller just nu, han pekar och pekar och pekar. Bara ibland lyckas vi lura honom att peka på ”pappas NÄSA”… 😀

Han är fortfarande allt för förtjust i vattenslabb så närhelst man lämnar honom med fri tillgång till sin vattenmugg ägnar han sig åt att suga upp och spruta ut så mycket vatten han hinner… X-) Hans stackars far får ägna en hel del extra tid åt klädbyten på den unge mannen som annars är väldigt duktig på att inte kladda ned sig med mat och annat. 😀

Nyvaken på mammas jobb

I torsdags fick han följa med mig till jobbet på morgonen då S hade ett ärende inne i stan. Som vanligt var det massor med kollegor som lekte och gullade med honom, det är inte utan att modershjärtat sväller lite när man om och om igen får höra vilket gulligt barn man har! :-)) Tobias fick följa med på ett möte på förmiddagen och satt förvånansvärt tillfredsställt lugnt i vagnen och bläddrade i en bok och flirtade ohämmat med flera av mina kollegor, duktig pojke! 🙂

Potatis är GOTT!

I veckan fick han smaka mer på vår mat och man kan ju enkelt konstatera att om han som regel gillar mat så gillar han om möjligt vår mat ännu mer! 🙂 Han åt fyra potatisar och en bit lax till lunch härom dagen och flera dagar denna vecka har S fått ”avbryta” mellanmålen genom att lyfta ned Tobias från bordet, han slutar aldrig ropa på mer! 🙂 (naturligtvis får han så mycket som han rimligtvis får plats med i den lilla magen, vi svälter honom inte!!)
Men vi har en känsla av att han både tycker att mat är gott och väldigt väldigt roligt… 🙂

Han har nog haft ett riktigt växtryck sen magsjukan. Det är flertalet 80 cl bodies som har blivit för korta i kroppen och ärmarna. Det skall bli kul att se hur lång han är nu innan jul! 🙂