The New York suite is ready ;-)


Sängen är bäddad. Badlakan framlagda. ”Hemmakläder” åt både hon och han är framlagda. Gästbadrummet har schampoo, tandkräm, rena handdukar och värmegolvet uppskruvat till 3. 🙂

Bästa systern och hennes man är så välkomna att övernatta här på vägen till New York på sin smekmånad!

Tobias tyckte för övrigt det var ohämmat roligt att hjälpa till att bädda sängen därinne… 😀

2 svar till “The New York suite is ready ;-)”

  1. Å, tusen tusen tack älskade syster! Jag längtar så mycket, i skrivande stund faktiskt efter en ostörd natt (vi är vakna och uppe, Ruben gråter intermittent).

    Men jag gruvar mig faktiskt ungefär lika mycket över att lämna barnen. Jag är inte orolig att de inte skall bli väl omhändertagna och älskade eller för att de inte kommer att ha det bra. Det här blir ju första gången jag någonsin är så länge från mina barn. Och så långt.

    Jag vet att vi kommer att få våra batterier laddade och kommer att komma hem som några grader gladare föräldrar, med förnyad ork. I alldeles snart fyra år har vi fått ha barn hos oss, varje sekund näst intill.

    Men det kommer att bli svårt att släppa dem ur famnen imorgon förmiddag…

  2. Jamen det fattar väl jag med! Tänk på hur glada de kommer att vara när ni kommer hem istället!! Fokusera på det. 🙂 *kramar*