Ett litet steg

Idag tog Tobias ett par försiktiga små steg utan stöd mellan säng och fönster. Så kul! Han har gjort det tidigare, men aldrig så jag har sett det. 🙂
Vi försöker mat-träna lite men allt för ofta faller man för kladdpraktiska val eftersom det ofta ser ut som på bilden ovan när man är färdig… Han fattar definitivt galoppen med att hålla i glas och hålla i gaffel och sked. Däremot är det inte helt enkelt att ladda sked/gaffel med innehåll, så där behöver han hjälp (och då blir han ARRRRGG!).

Annars klättrar han mycket nu, in i lådor och upp på sofforna. Han har [ta i trä] inte fallit ned från något ännu. Jag har försökt fånga honom på bild när han sitter och pratar i telefon, nedanstående är det närmaste jag kommit. Han är så söt när han först trycker på ett par knappar på telefonen så att det piper/ringer och sen sätter han luren mot örat och ”svarar”. 😀