Julförsmak


Nybakta pepparkakor och julmust – MUMS!

Det är inte fullt så ambitiöst som det låter, jag fyndade två pepparkaksdegar för 28kr på ICA MAXI och blev godissugen såhär på fredagkvällen… 🙂 De är goda, men inte alls så goda som syrrans!!

3 svar till “Julförsmak”

  1. Å då – tack, tack bästa systern! Det är många år sedan jag gjorde deg själv, men i år har jag faktiskt tänkt på det igen. Så nästa år händer det kanske! ;O) Farmor har bakat åt oss, liksom de senaste åren och har även med sig en deg (hemgjord) som barnen skall få baka av när vi är borta till veckan. De kommer att ha jättekul!
    *puss*

  2. Oh så skoj! 🙂 Jag tänkte på det när jag stod och kavlade… tänk när Tobias kan vara med! 🙂

    Den här köpesdegen gjorde verkligen att pepparkakorna smakade köpespepparkakor, alltså – inget speciellt sådär. Det är bara formen och möjligtvis krispigheten som antyder att de är hemgjorda. 🙂

  3. Och förresten, jag väntar gärna på dina pepparkakor, de är alltid godare än alla andras (inklusive hindersöfarmors!). 🙂