Övningsdag


Idag har Tobias lärt sig klättra upp på soffan i rummet (som S precis dammsugit och städat upp sen Tobias rev ner en blöt blomkruka i den igår). Han klättrade upp på den flera gånger och testade hur man kunde röra vid blommorna utan att pappa blev arg. Med huvudet gick bra, känna försiktigt gick också bra, men dra i dem – då kom pappa flygande! 😀

Sen har han lekt själv i både tvättstugan (med alla returflaskorna) och under trappan med alla sina leksaker. Det är alltid roligt när han leker själv, man blir förstås så nyfiken att man inte kan låta bli att smyga dit och kolla.

När sen S passade på att ta fem minuter i fotöljen i vardagsrummet tog Tobias hand om blocket han hade skrivit av ett recept i (från TV) och åt upp alla instruktionerna… 😀

Tobias har övningsstått idag också, säkert 20 minuter har han stått intill S och bara ”stått”. Med jämna mellanrum har han dumpat ned på blöjrumpan men sen har han ställt sig upp och fortsatt stå upp. 🙂 En riktig övningsdag! 🙂